MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR KERÜL MEGRENDEZÉSRE AZ
ORSZÁGOS DAEL O RING BAJNOKSÁG!

A versenyen a Dael O Ring játék rajongói összemérhetik tudásukat és értékes nyereményekért szállhatnak harcba, de azok is kipróbálhatják, akik még sosem hallottak róla.

Helyszín:
Városliget, Vajdahunyad sétány, Pecsa és Vajdahunyad vára között félúton. Keresd az útjelző táblákat!
Időpont:
2012.05.26-27., mindkét nap 10.00-18.00 között várunk a Dael O Ring sátorban, mely a Babarét (www.babaret.hu) nevű területen kapott helyet.

Aktivitások:
A sátorban logikai játék sarok várja majd az érdeklődőket, a sátor előtt pedig egy mini labirintusban lehet gyakorolni a nagy megmérettetésre. A hétvége folyamán több érdekes játékot is ki lehet próbálni a Formatex Kft. (www.formatex.hu) kínálatából.

Részvétel szabályai:
A bajnokságon csak a weblapon regisztrált felhasználók vehetnek részt. Természetesen a helyszínen is lesz lehetőség a regisztrációra.

Verseny szabályai:
A résztvevők CITROM és NARACS kategóriában indulhatnak, a Dael O Ring nehézségi fokozatai szerint. A helyszínen lévő segítő rögzíti az eltelt időt, s ez alapján dől el majd a helyezettek sorrendje.

Nyeremények:
Akkor is érdemes részt venni a küzdelemben, ha abszolút kezdő vagy és a helyszínen vetted meg életed első Dael O Ringjét, hiszen a bajnokságon szereplő ÖSSZES versenyző részt vesz a nyereménysorsoláson.
Az első három helyezett is részt vesz a sorsoláson, de emellett ők értékes nyereményekkel is gazdagodnak!

Szedd le Te is!